ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові на дискотеці жорстоко побили дівчат і слідчого міліції

Стаття, за якою порушено кримінальну справу, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

У Львові на дискотеці жорстоко побили дівчат і слідчого міліції
Фото: www.obozrevatel.com

У п'ятницю, 20 липня, на одній з дискотек у Львові племінник радниці Президента України Ганни Герман Олег Бокало побив двох дівчат.

За словами джерела видання ZIK, у закладі виникла бійка, охорона закладу самостійно не змогла впоратися з хуліганами, оскільки ті мали зброю, тому викликала міліцію.

Проте один з юнаків не заспокоївся і після приїзду міліції накинувся на жінку-слідчого. Порвав їй форму, розмахував кулаками, тягав за волосся і плював в обличчя.

За інформацією УНН, проти племінника радниці Президента і його охорони порушено кримінальну справу за статтею 296, ч.1 - "Хуліганство" - Кримінального кодексу України. Зараз Олег Бокало перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Як повідомляють, стаття, за якою порушено кримінальну справу, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років - це хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram