ГоловнаСуспільствоПодії

Кримських міліціонерів судитимуть за торгівлю наркотиками

За результатами розслідування обвинувачення висунуто начальникові сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, двом працівникам цього підрозділу, а також начальникові відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Кримських міліціонерів судитимуть за торгівлю наркотиками

Слідчий відділ прокуратури Криму завершив розслідування та передав до суду кримінальну справу проти чотирьох працівників Київського райвідділу міліції Сімферополя, які фальсифікували справи і торгували наркотиками.

Як повідомляє прес-служба прокуратури автономії, за результатами розслідування обвинувачення висунуто начальникові сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, двом працівникам цього підрозділу, а також начальникові відділу кримінальної міліції у справах дітей.

"Їм інкриміновано незаконне проникнення в житло з метою проведення несанкціонованого обшуку, а також фальсифікацію матеріалів за фактом виявлення злочину, пов'язаного з незаконним обігом наркотиків, тобто штучне створення доказів обвинувачення. Двох міліціонерів також звинувачують у збуті особливо небезпечних наркотичних речовин і прекурсорів", - розповіли в прес-службі.

Кримінальну справу скеровано в Апеляційний суд АР Крим для визначення підсудності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram