ГоловнаСуспільствоПодії

"Аеросвіт" затримав уже два рейси з Тбілісі у Київ

Серед пасажирів є члени молодіжної збірної команди Грузії з боротьби, які летять у польське місто Катовіце на чемпіонат Європи.

"Аеросвіт" затримав уже два рейси з Тбілісі у Київ
Фото: polet-bilet.ru

У Тбіліському міжнародному аеропорту через технічні негаразди літаків "Боїнг 737" української авіакомпанії "Аеросвіт" у неділю вранці відклали вже другий за ліком рейс за маршрутом Тбілісі-Київ.

"Слідом за рейсом авіакомпанії "Аеросвіт" №418, який у ніч проти неділі через технічні негаразди літака виконали до Києва із запізненням на кілька годин, із цієї самої причини сьогодні вранці довелося затримати і призначений на 7:50 рейс №428 у цьому напрямку", - повідомили в адміністрації аеропорту.

"Наразі рейс затримано до 16:00", - сказав представник аеропорту.

Тим часом, як заявляють пасажири, час вильоту відкладали вже кілька разів, і при цьому представники авіакомпанії не конкретизують, що за негаразди в літака. "Обіцяють, що вилетимо іншим літаком, який скоро прибуде з Києва", - кажуть пасажири.

Серед них - члени молодіжної збірної команди Грузії з боротьби, які цим рейсом рушають до Києва, звідки повинні продовжити дорогу до Варшави, а далі на чемпіонат Європи до польського міста Катовіце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram