ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

У дні Євро пересуватися Києвом було комфортніше, ніж зазвичай, - Рибачук

Потенційні вболівальники, які відмовилися відвідати Україну, повинні шкодувати.

У дні Євро пересуватися Києвом було комфортніше, ніж зазвичай, - Рибачук
Фото: Макс Левин

Після Євро-2012 може збільшитися потік туристів в Україну. Таку думку в коментарі Інституту Горшеніна висловив координатор громадського руху "Чесно" Олег Рибачук, підбиваючи перші підсумки чемпіонату Євро-2012.

"Потенційні вболівальники, які збиралися відвідати Україну, але відмовилися, напевно, шкодують. Тому що їхні друзі, які відвідали нашу країну, повернуться, переконаний, зі значно адекватнішим уявленням про країну, позитивними враженнями, ніж це змальовували в масових виданнях у всьому світі. Бо було таке відчуття, що Україну без автомата, не сидячи в броньовику чи танку, неможливо відвідувати, що тут розгулюють расисти, бандити, повії та наркомани. Звичайно, все це зовсім не так. Мені здається, що може зрости число туристів в Україну, тому що багато хто відкрив для себе цю дивовижну європейську країну", - вважає він.

При цьому Олег Рибачук зазначив, що в дні Євро-2012 йому було навіть комфортніше пересуватися Києвом, ніж раніше.

"Із погляду киянина і людини, яка залишилася працювати на час Євро-2012, зазначу, що вулицями було приємно їздити, адже набагато менше машин було - залякали всіх мешканців міст, які приймають Євро, що тут буде кошмар, вони всі кудись виїхали", - заявив політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram