ГоловнаСуспільствоПодії

У міліції ще не знають подробиць поранення керівників Донецької залізниці

Наступного тижня затриманому висунуть звинувачення.

У міліції ще не знають подробиць поранення керівників Донецької залізниці
Фото: http://railway.in.ua

Співробітники Управління МВС на Донецькій залізниці через тяжкий стан двох постраждалих поки не можуть установити істинну причину бійки із застосуванням холодної зброї.

Про це повідомила керівник прес-служби Управління МВС на Донецькій залізниці Ольга Чорногор.

За її словами, зараз правоохоронці проводять усі слідчі дії, але потерпілі "перебувають у тяжкому стабільному стані в реанімаційному відділенні Донецької залізничної лікарні, і зараз їх опитати не видається можливим - лікарі не дозволяють".

"Ми самі зараз не можемо відновити картину того, що між ними сталося", - зазначила Чорногор.

Вона повідомила, що цей інцидент стався в ніч із 22 на 23 червня, але про те, скількох ножових поранень заподіяно потерпілим, сказати не змогла "через таємницю слідства".

На питання, чи дійсно затриманий є начальником Донецького залізничного депо, вона чітко не відповіла.

"Поки я не можу підтверджувати цю інформацію, поки людині не буде пред'явлено звинувачення. Так, він співробітник держпідприємства на залізниці. Він не те що великий керівник, але пов'язаний із керівництвом", - сказала Чорногор, додавши, що потерпілі якось пов'язані з керівництвом Донецької залізниці, а затриманий є співробітником вагонного депо на станції "Донецьк".

"Думаємо, наступного тижня затриманому буде пред'явлено звинувачення й інформація буде більш повною", - сказала Чорногор.

При цьому вона повідомила, що знайома з інформацією, поширеною в різних ЗМІ, про те, що бійка нібито виникла після поломки поїзда Hyundai.

"Ця інформація не від нас надходила. Ми все, що можна, написали на офіційному сайті, решта - таємниця слідства, більше, ніж там сказано, додати вже нічого не можемо. Хто подав цю інформацію, ми зараз у цьому розбираємося. Це входить у процес слідчих заходів", - зазначила Чорногор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram