ГоловнаСуспільствоЖиття

Міліція затримала ще двох підозрюваних в обстрілі депутатів Яценюка

Чоловіків узяли під варту.

Міліція затримала ще двох підозрюваних в обстрілі депутатів Яценюка
Фото: radio.vesti.ru

Працівники Управління МВС Чернівецької області затримали двох підозрюваних, які після вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї 15 червня в м. Вашківці перебували в розшуку.

Як повідомив прокурор області Петро Коваль, саме один із них і стріляв із пістолета в потерпілого, який згодом помер у лікарні.

Щодо цього підозрюваного слідчі УМВС і прокуратура готують подання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Другого затриманого, який застосував газовий балончик, суд узяв під варту.

За словами Коваля, щодо двох інших підозрюваних, затриманих раніше, то Шевченківський районний суд Чернівців сьогодні підтримав подання слідчого УМВС і прокуратури стосовно організатора хуліганських дій та обрав їм запобіжний захід - узяття під варту.

Досудове слідство у справі триває.

Нагадаємо, увечері 15 червня в приміщенні колишнього універмагу Вашківців група з 10 місцевих і приїжджих буковинців дивилася футбольний матч. Близько 21.00 туди увійшли 17 осіб і почали хаотичну стрілянину з револьверів, призначених для стрільби патронами Флобера калібру 4 мм, та застосували газовий балончик. У підсумку було поранено троє осіб, двоє з яких виявилися депутатами місцевих рад від партії "Фронт Змін". Один із них - 39-річний приватний підприємець - після госпіталізації в міську лікарню помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram