ГоловнаКультура

Під час Євро комунальні служби навчилися тримати місто в порядку, - Попов

Голова КМДА висловив подяку волонтерам.

Під час Євро комунальні служби навчилися тримати місто в порядку, - Попов
Фото: Макс Левин

Досвід підготовки та проведення в столиці чемпіонату Європи з футболу позитивно позначився на роботі всіх без винятку служб, що забезпечують життєдіяльність міста.

Про це під час прес-конференції за підсумками перших 10 днів Євро-2012 у Києві розповів голова КМДА Олександр Попов.

Як повідомляє офіційний сайт КМДА, голова міста подякував усім службам та організаціям, залученим до проведення чемпіонату, за злагоджену й ефективну роботу та висловив сподівання, що життєдіяльність столиці забезпечуватимуть на високому рівні й надалі.

"Міліція, медичний сектор, комунальні служби, будівельники, організатори, транспортники - всі служби працюють як годинник. Миттєва реакція на кожну подію. В атмосфері, коли всі розуміють одне одного з півслова, дуже приємно працювати. Ми подолали серйозний підготовчий етап, коли безлічі проблем удалося запобігти, і колектив дійсно став злагодженим у роботі. Переконаний, що цей досвід позитивно позначиться на подальшій роботі всіх наших служб, що забезпечують життєдіяльність міста. Хочу подякувати їм і побажати всім нам на такому ж високому рівні працювати далі. Адже складні дні ще попереду - на фінальний матч чемпіонату в Київ приїде ще більше вболівальників, і ми повинні гідно їх зустріти", - зазначив Попов.

Також голова КМДА висловив вдячність волонтерам, які допомагають іноземним гостям зорієнтуватися в місті. Дві тисячі молодих людей зі знанням іноземних мов щодня чергують на всіх станціях метрополітену, зупинках громадського транспорту, в місцях скупчення людей. Іноземні туристи хвалять їх за гостинність, доброзичливість і добре знання англійської.

Нагадаємо, з перших днів проведення Євро-2012 за розпорядженням голови КМДА всі служби міста працюють у посиленому, цілодобовому режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram