ГоловнаСуспільствоЖиття

Прикордонники не пустили в Україну чотирьох єврофанів

З 5 червня кордон перетнули більше ніж одна тисяча груп уболівальників.

Прикордонники не пустили в Україну чотирьох єврофанів
Фото: Макс Левин

Протягом минулої доби 4 футбольних уболівальників, які мали намір відвідати Євро-2012, не пропустили через кордон України.

Про це повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

"4-х осіб все таки не пропустили через кордон, жодних підтверджень, що вони їдуть на матчі Євро-2012, у них не було", - наголошується в повідомленні.

Також 64 вболівальника були пропущені за окремими рішеннями, оскільки у них не було належним чином оформлених документів, проте були квитки на матчі.

Всього за цей час було оформлено понад 150 організованих груп уболівальників, а в цілому, починаючи з 5 червня, через кордон прослідувало більше ніж 1 тисяча таких груп.

Вчора вночі збірні команди Німеччини, Данії, Португалії та Нідерландів залишили Україну, а англійці прилетіли до Донецька на гру зі збірною України.

В аеропортах приймаючих міст очікують, що пройде оформлення більше ніж 120 рейсів, а всього з 5 червня кількість оформлених літаків досягла 725.

Загалом упродовж минулої доби державний кордон України перетнуло понад 330 тис. осіб, а також 65 тис. транспортних засобів. Це наразі найбільша кількість осіб, які перетнули кордон за останній період, зазначають у прикордонному відомстві.

Раніше повідомляли, патріарх Філарет порівняв футбольних уболівальників з мавпами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram