ГоловнаСуспільствоЖиття

У Азарова немає часу забрати пиво у шведа

За словами прес-секретаря прем'єр-міністра, ця пляшка пива може бути втішним призом для шведських уболівальників.

У Азарова немає часу забрати пиво у шведа

У прем'єр-міністра Миколи Азарова дуже напружений графік, тому в нього немає часу зустрітися зі шведським уболівальником, з яким посперечався, що збірна України переможе у матчі зі збірною Швеції.

Про це розповів прес-секретар Азарова Віталій Лук'яненко.

"Ми, звісно, вдячні за таку турботу шведських уболівальників. До мене ніхто зі шведів не звертався. Зрозуміло, що графік роботи прем'єр-міністра дуже напружений, і для зустрічі викроїти час не виходить сьогодні. Думаю, що ця пляшка пива може бути втішним призом для шведських уболівальників. У кожному разі ми вдячні їм і за гру збірної, і за їхнє організоване і гарне переживання, а також за те, що вони дотримуються слова", - сказав він, коментуючи інформацію про те, що шведський фанат розшукує прем'єра, щоб віддати програну пляшку пива.

Лук'яненко також зазначив, що Азаров задоволений тим, що шведи отримали яскраві та позитивні емоції в Україні.

На запитання, чи планує прем'єр бути присутнім на матчі між збірними України та Франції, який відбудеться цієї п'ятниці в Донецьку, прес-секретар відповів: "Він сьогодні заявив про такий намір, якщо буде можливість, то обов'язково хотів би поїхати в Донецьк і повболівати на стадіоні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram