ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

До Донецька прилетіла збірна Англії

Частина уболівальників, які зустрічали англійців, чомусь кричали "Росія".

До Донецька прилетіла збірна Англії
Сборная Англии спускается по трапу
Фото: EPA/UPG

Сьогодні до Донецька прибула збірна Англії з футболу.

Англійську команду футболістів зустрічали біля нового готелю "Вікторія" неподалік від "Донбас Арени" близько 200 уболівальників, більшість з яких були одягнені у форму волонтерів Євро-2012.

Практично всі, хто зустрічав збірну, тримали в руках маленькі прапорці Англії, а на турнікетах, що огорожували вболівальників від центрального входу в готель, було розміщено плакат Welcome to Donetsk.

Також на зустріч до готелю прибув і Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

За кілька хвилин до приїзду футболістів мер, відповідаючи на питання англійських тележурналістів, зазначив, що "команда Англії входить в еліту європейських команд, тому нам приємно, що команда Англії гратиме в нашому рідному місті".

Автобус, прикрашений символікою Євро-2012, з англійськими футболістами по дорозі до готелю супроводжував ескорт мотоциклістів. Біля головного входу до готелю футболістів англійської збірної зустріли гучними оваціями присутні. Вболівальники злагоджено скандували привітання англійською, хоча частина присутніх тут російських уболівальників кричали: "Росія".

Футболісти збірної Англії в строгих костюмах, білих сорочках з червоними стрічками бейджиків досить швидко і без емоцій пройшли до будівлі готелю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram