ГоловнаСуспільствоЖиття

Могильов не зміг назвати жодного класичного музичного твору

Глава кримського Радміну зустрічався зі студентами.

Могильов не зміг назвати жодного класичного музичного твору
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 8 червня, голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на зустрічі зі студентами і викладачами Кримського університету культури, мистецтв і туризму не зміг назвати жодного улюбленого класичного музичного твору.

Із таким проханням до нього під час зустрічі звернулася одна зі співробітниць інституту, повідомляє сайт "Крим. Коментарі".

"Я, чесно кажучи, не великий знавець музичного мистецтва, не великий знавець співу. Як на мене, з погляду обивателя, що голосніше співаєш, то краще", - сміючись, заявив прем'єр. При цьому він згадав, що в дитинстві вчився грати на фортепіано, але через відсутність слуху заняття довелося залишити.

Могильов заявив, що відмовився називати будь-які улюблені твори, щоб не образити авторів. "Назву один твір - ображу іншого автора. Природно, моя юність проходила, коли були популярні пісні бардів і я багато з цих пісень знаю і можу якщо не заспівати, то підспівати", - сказав він.

Своєю чергою, ректор вузу Олег Габрієлян відповів, що така можливість у Анатолія Могильова з'явиться, коли КУКІТ запросить його на "Зоряну вітальню".

Нагадаємо, глава Радміну АРК уже продемонстрував громадськості свої пізнання в історії, назвавши кримських татар діаспорою, проживаючою в Криму, що викликало хвилю критики з боку істориків та експертів на його адресу. Однак, незважаючи на це, Могильов продовжує наполягати на своєму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram