ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Евро 2012

Німецькі вболівальники поцупили візок із супермаркету Львова

Громадяни Німеччини не знали, що здійснюють крадіжку.

Німецькі вболівальники поцупили візок із супермаркету Львова
Фото: svpressa.ru

Співробітники міліції Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області 9 червня близько 12:00 затримали і потім відпустили уболівальників збірної Німеччини, які намагалися вкрасти візок із супермаркету "Арсен" у Львові.

Про це повідомив представник ГУ МВС у Львівській області.

За його словами, німці вивезли з супермаркету продукти на візку та завантажили їх в автомобіль разом із ним, після чого поїхали в невідомому напрямку.

Відразу після цього працівники торгового центру звернулися із заявою про крадіжку майна в Сихівський райвідділ міліції Львова. Правоохоронці за лічені хвилини виявили та затримали автомобіль.

Під час перевірки було з'ясовано, що громадяни Німеччини не знали, що здійснюють крадіжку, адже в них дозволено такі візки забирати додому, звідки їх повертають працівники відповідних служб.

Дізнавшись про те, що "крадіжку" вчинили іноземні вболівальники, працівники ТЦ написали зустрічну заяву про відмову від попереднього.

Після проведення роз'яснювальної роботи працівники міліції відпустили німців.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у Львові з'їжджаються VIP-гості.

Серед гостей перший заступник мера Любліна Станіслав Каліновскі, депутат Бундестагу Карл Георг Веллманн, посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот, посол Португалії в Україну Маріо Жезуш душ Сантуш, а також мери обласних центрів Західної України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram