ГоловнаСуспільствоЖиття

Павленко: в Україні створюють дитячі канали

Янукович доручив захистити дітей від шкідливої інформації.

Павленко: в Україні створюють дитячі канали
Фото: Дмитрий Алексеенко

На виконання доручення Президента України Віктора Януковича спеціальна робоча група працює над питанням створення дитячих телеканалів і над законопроектом про захист дітей від шкідливої інформації на радіо, телебаченні та в Інтернеті.

Про це повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, поінформували в прес-службі голови держави.

"Створена Президентом України робоча група зараз серйозно займається не тільки збільшенням (обсягів) дитячого мовлення та створенням дитячих каналів, а й захистом дітей від шкідливої інформації на телебаченні, радіо і в Інтернеті", - наголосив Ю. Павленко.

За його словами, до кінця року робоча група повинна подати Президентові відповідний законопроект щодо захисту дітей від шкідливої інформації. "Щоб із наступного року в нас дитина була захищена від шкідливого впливу на телебаченні, радіо і в Інтернеті", - сказав Уповноважений Президента.

Раніше повідомляли, що Президент Віктор Янукович наголошує на необхідності покращити якість і збільшити кількість дитячих програм на телебаченні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram