ГоловнаСуспільствоПодії

Син скандального екс-мера Ужгорода потрапив в аварію

Підлітки їхали на квадроциклі.

Син скандального екс-мера Ужгорода потрапив в аварію
Фото: пресс-служба ГАИ

У п'ятницю близько години дня на перехресті вулиць Яна Гуса та Шевченка в Ужгороді сталася ДТП - квадроцикл "CAN-AM" зіткнувся з кросовером "Toyota RAV 4".

Внаслідок ДТП троє підлітків опинилися в лікарні, двоє з них - в реанімації. Серед постраждалих - син екс-мера Ужгорода Сергія Ратушняка 15-річний Микола.

"Квадроцикл рухався по головній дорозі, а позашляховик - по другорядній. Але наразі не визначено, хто саме винен у ДТП. Невідомо наразі і те, з якою швидкістю рухалися транспортні засоби. Над цією інформацією працюють експерти", - сказала прес-секретар обласного відділу ДАІ УМВС України в Закарпатській області Ганна Трофимчук.

Вона також зазначила, що їздити на квадроциклах на дорогах, автомагістралях, і по місту - заборонено. Їздити на цьому виді транспорту можна тільки в горах або на полях.

"Щоб їздити на квадроциклі, потрібно мати права. У водія цього квадроцикла їх не було. Навіть більше, цей транспортний засіб не зареєстровано", - сказала Трофимчук.

Також стало відомо, що дівчина, яка постраждала в ДТП - 14-річна дочка колишнього начальника управління МНС у Закарпатській області, депутата Закарпатської обласної ради від Партії регіонів Мирослава Шербея - Анастасія Щербей. До лікарні її привезли непритомною. Найменше постраждав 17-річний пасажир квадроцикла, який встигнув зістрибнути з транспортного засобу під час перекидання.

Водій позашляховика, 41-річна жінка-підприємець, у ДТП не постраждала. У міліції вирішують питання про порушення кримінальної справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram