ГоловнаСуспільствоОсвіта

Декана університету Шевченка звільнили через скандал

Проректор заявляє про вади у виховній роботі.

Декана університету Шевченка звільнили через скандал
Леонид Бурлачук
Фото: wikimedia.org

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський звільнив декана факультету психології Леоніда Бурлачука та заступника декана з виховної роботи Ольгу Еміш'янц у зв'язку зі скандалом навколо організації фуршетів для викладачів.

Про це повідомив проректор університету Володимир Бугров.

За його словами, рішення ухвалено за результатами службового розслідування, розпочатого після того, як студентки факультету психології подали ректорові заяву, в якій повідомили, що викладачі вимагають від них організувати фуршет.

"За результатами роботи (спеціальної) комісії ухвалено рішення про звільнення із займаної посади декана факультету психології Бурлачука і заступника декана Еміш'янц", - сказав проректор.

Офіційною причиною звільнення, за словами проректора, є недостатня виховна робота зі студентами.

Ректор також виніс попередження всім завідувачам кафедр факультету психології.

При цьому факт вимагання з боку викладачів будь-якої винагороди від студентів не підтвердився, оскільки, як з'ясувала комісія, організація фуршетів була особистою ініціативою старост груп.

Нагадаємо, дві студентки четвертого курсу факультету психології звернулися до ректора університету з протестом проти організації фуршетів для викладачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram