ГоловнаСуспільствоЖиття

На вихідних у Києві обмежать рух транспорту

У столиці відбудуться святкування до Дня міста.

На вихідних у Києві обмежать рух транспорту
Фото: panoramio.com

У зв'язку зі святкуванням Дня Києва 26 і 27 травня на багатьох вулицях столиці обмежать рух автомобільного транспорту.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, повідомляє прес-служба КМДА.

26 травня на час проведення Всеукраїнського параду велосипедистів з 08:00 і до закінчення заходів передбачено тимчасово призупинити рух усіх видів транспорту за таким маршрутом: Михайлівська площа - вул. Володимирська - вул. Л. Толстого - вул. Червоноармійська - вул. П. Скоропадського - вул. Басейна - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського - вул. Паньківська - вул. Жилянська, 31.

Під час Міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе з 12:00 і до закінчення заходу (орієнтовно до 14:00) перекриють рух за маршрутом: вул. Червоноармійська, 19 - вул. П. Скоропадського - вул. Басейна - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського - вул. Червоноармійська, 19.

Також під час гала-концерту зірок класичної музики та проекційного 3D-шоу "Нове обличчя давньої столиці" з 19:30 не вдасться проїхати на Софійську площу.

Комунальному підприємству "Київпастранс" доручено організувати рух автобусів маршруту №24 до Європейської площі (з 9:00 до 23:00).

27 травня для проведення пробігу "Під каштанами" з 08:00 до 14.00 призупинять рух усіх видів транспорту за маршрутом: Михайлівська площа - вул. Володимирська - вул. Л. Толстого - пл. Лева Толстого, розворот для руху у зворотному напрямку.

Заплановано призупинення руху всіх видів транспорту з 10:00 і до закінчення Міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе за маршрутом: вул. Кіровоградська - вул. Червонозоряна - вул. А. Головка - вул. Солом'янська - вул. Протасів Яр - вул. М. Грінченка.

Також призупинення руху авто заплановано для проведення чемпіонату міста з роликового спорту - з 09:00 і до закінчення заходу за маршрутом: вул. Героїв Сталінграда, 7 - вул. Героїв Сталінграда, 19 і у зворотному напрямку.

Під час проведення з 19:00 до 23:00 концерту на Оболонській набережній в разі потреби також тимчасово призупинять рух усіх видів транспорту вулицею Прирічною та посилено контролюватимуть дотримання водіями Правил дорожнього руху стосовно зупинки і стоянки на цій вулиці.

Комунальній службі перевезень на період проведення заходів на вул. Хрещатик і вул. Прирічній доручено внести відповідні зміни в роботу автобусних маршрутів загального користування в режимі маршрутного таксі.

Також 26 і 27 травня КП "Київпастранс" і Комунальна служба перевезень передбачать збільшення кількості рухомого складу тролейбусів, автобусів, а КП "Київський метрополітен" - кількості пар поїздів, відповідно до пасажиропотоку під час проведення заходів на майдані Незалежності, на Співочому полі, на Михайлівській площі, в Національному музеї народної архітектури та побуту (с. Пирогово), у парку Дружби народів і на вул. Хрещатик.

Рух автобусів маршруту №24 з 9:00 до 23:00 буде організовано до Європейської площі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram