ГоловнаСуспільствоЖиття

Попов перевірив якість київських доріг на дрифт-карі

Глава КМДА проїхався в суперкарі.

Попов перевірив якість київських доріг на дрифт-карі
Фото: kievcity.gov.ua

Київські дороги після реконструкції нічим не гірші від доріг Монте-Карло, принаймні такого висновку дійшла команда Red Bull Racing, яка є діючим чемпіоном світу з "Формули-1".

Найшвидший на планеті болід здійснив показовий заїзд на столичному бульварі Лесі Українки. За кермом легендарної машини - один із найталановитіших молодих гонщиків "Формули-1", основний пілот команди Scuderia Toro Rosso Даніель Ріккардо, повідомляє офіційний сайт КМДА.

Окрім того, киянам показали маневреність і швидкість всесвітньо відомого суперкара американської гоночної серії NASCAR. Також продемонстрував свою майстерність триразовий чемпіон України з дрифтингу Олександр Грінчук. Функцію штурмана українського чемпіона цього разу взяв на себе голова КМДА Олександр Попов.

"Це, мабуть, мрія кожного чоловіка - проїхатися в такому суперкарі. Для мене це ще й була унікальна можливість протестувати на якість київські дороги після реконструкції. І, скажу вам, я цілком задоволений результатом перевірки. Уже той факт, що нашими дорогами не нехтують чемпіони "Формули-1", багато про що говорить", - поділився враженнями Олександр Попов.

Видовище зібрало на бульварі Лесі Українки кілька десятків тисяч киян і гостей міста. Усі заїзди транслювали в прямому ефірі телеканалу "Інтер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram