ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" запустила власну систему онлайн-продажу квитків

У системи "е-Квиток" з'явився конкурент.

"Укрзалізниця" запустила власну систему онлайн-продажу квитків
Фото: http://www.volynpost.com

"Укрзалізниця" запровадила нову систему продажу квитків у режимі online.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як уточнили в "Укрзалізниці", відтепер пасажири можуть скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті "Укрзалізниці" в розділі меню "Пасажирам" або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. У режимі online можна вибрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду.

Нова система має комфортний інтерфейс для формування маршруту та дозволяє пасажирам оплатити через Інтернет проїзні документи практично всіма чинними в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб.

Як пояснили в Головному управлінні інформаційних технологій "Укрзалізниці", роботу системи забезпечує новий програмно-апаратний комплекс, розроблений з урахуванням досвіду світових перевізників - Deutsche Bahn, Lufthansa, TGV та інші.

У прес-службі зазначили, що автоматизовану систему продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджено з метою розширення сфери послуг у пасажирських перевезеннях на Євро-2012.

Триває робота з розширення переліку банків, які надають послуги переказу коштів через Інтернет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram