ГоловнаСуспільствоЖиття

Лікуючий лікар Саші Попової нічого не знає про її перевезення в Німеччину

Олександр Дем'янов назвав такі заяви маячнею.

Лікуючий лікар Саші Попової нічого не знає про її перевезення в Німеччину
Фото: http://incidents.com.ua

Головлікар Миколаївської лікарні швидкої допомоги (МЛШМД) Олександр Дем'янов спростовує інформацію про можливе транспортування Олександри Попової для реабілітації в Німеччину.

Зокрема, коментуючи інформацію народного депутата Миколи Катеринчука та німецького мецената Рейко Опітца про те, що вже практично все готове, щоб перевезти Попову до Німеччини, Дем'янов заявив, що це "маячня", а журналісти це все самі вигадали.

"Ми ні з однією лікарнею напряму не працюємо, не тільки з

"Шаріте". Ми не маємо ні домовленостей, ні паспорта. Навіщо писати неправдиву інформацію? Відіслано документи через фонд "Розвиток України" в клініки Європи, зокрема в "Шаріте", але жодна лікарня наразі запрошення не надіслала", - стверджує головлікар.

За його словами, "вони (Опітц і Фонд Ріната Ахметова) 50 на 50 будуть займатися лікуванням, і Фонду доручили підготовку літака. Як він (Опітц) може говорити про те, що вона ось уже зараз буде відправлена, коли за літак платить Ахметов, а Фонд Ахметова про те, що вона кудись летить, просто не знає".

При цьому Дем'янов сказав що

стан Попової покращав і це підтверджено консиліумом. "Олександрі дійсно краще, їй немає сенсу кудись поспішати їхати", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram