ГоловнаСуспільствоЖиття

Участь у заходах до Дня Перемоги візьмуть два мільйони людей

У багатьох областях очікують багатолюдні акції.

Участь у заходах до Дня Перемоги візьмуть два мільйони людей
Фото: Макс Левин

Сьогодні заплановано близько семи тисяч масових заходів з нагоди святкування Дня Перемоги, в яких візьмуть участь майже два мільйони людей.

Урочисті заходи заплановані в більш ніж 4,7 тисячах населених пунктів України.

В Управлінні зв'язків з громадськістю МВС України, охорону громадського порядку на території держави забезпечуватимуть понад 26,7 тисяч працівників органів внутрішніх справ, серед яких - понад 1,9 тисяч військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

За даними МВС, найбільш багатолюдні акції очікують на території Харківської (понад 219 тисяч людей), Хмельницької (понад 150 тисяч людей), Дніпропетровської (понад 120 тисяч людей) і Київської (понад 117 тисяч людей) областей.

Зазначимо, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко підписав наказ, відповідно до якого 8 і 9 травня 2012 року в Центральному апараті та на місцях розгорнуто діяльність оперативних штабів.

Особовий склад органів внутрішніх справ переведений на посилений варіант оперативно-службової діяльності. Керівникам регіональних підрозділів поставлене завдання з проведення профілактичної роботи, спрямованої на запобігання порушень громадського порядку та безпеки дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram