ГоловнаСуспільствоЖиття

Центр Києва завтра перекриють

Не працюватиме також станція метро Майдан Незалежності.

Центр Києва завтра перекриють
Фото: Макс Левин

У зв'язку зі святкуванням Дня Перемоги завтра, 9 травня, в центрі Києва буде перекрито рух усіх видів транспорту в різні проміжки часу.

Про це повідомили у відділі зв'язків із громадськістю управління ДАІ Києва.

Зокрема, буде перекрито рух транспорту на вул. Лаврській від площі Слави до вул. Цитадельної та на алеї Героїв Крут із 08.00 до завершення заходів із покладання квітів на території Парку Вічної Слави.

Також проїзд буде заборонено на вул. Хрещатик від Бессарабської площі до Європейської площі з 06.00 до 23.00 (з забороною руху транспорту по Європейській площі включно з 06.00 до 13.00).

Крім того, рух транспорту буде перекрито з 07.30 до 13.00 на вул. Б. Хмельницького від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської, на вул. Прорізній від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської, на вул. Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської, на вул. Городецького від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької, на вул. Михайлівській від вул. Хрещатик до Михайлівської площі, на вул. Софійській від пров. Михайлівського до вул. Мала Житомирська, на вул. Малій Житомирській від вул. Софійської до пров. Михайлівського.

Начальник Державтоінспекції Києва Анатолій Курінний звертає увагу водіїв на те, що на вулицях, де проводитимуть загальнодержавні та загальноміські заходи, парковка транспортних засобів буде заборонена. Він просить водіїв не залишати автомобілі з порушенням правил, а також бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, насамперед тимчасово встановлених.

Також із 07.00 і до завершення загальнодержавних заходів буде закрито для входу та виходу пасажирів станцію метро Майдан Незалежності.

У зазначений період станція працюватиме тільки на пересадку пасажирів із лінії на лінію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram