ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві завтра буде змінено графік руху транспорту

У зв'язку з фіналом Кубка України з футболу.

У Києві завтра буде змінено графік руху транспорту

У зв'язку з проведенням Київського міжнародного марафону і фіналу Кубка України з футболу 6 травня буде внесено зміни в роботу громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, за повідомленням КП "Київпастранс", з 8:30 до 17:00 рух автобусів №62 організують за маршрутом Ботанічний сад - вул. Бастіонна - бульвар Лесі Українки - вул. Кутузова - вул. Московська - вул. Грушевського - стадіон "Динамо"; тролейбуси №3 курсуватимуть за маршрутом Залізничний масив - вул. Солом'янська - просп. Повітрофлотський - вул. Лукашевича - Південний залізничний вокзал; рух тролейбусів №40 припинять.

На цей час організують роботу автобусного маршруту №40тр: Кадетський гай - вул. Горького (до вул. Володимиро-Либідської) - з правом проїзду за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в тролейбусі; тролейбуси №14 будуть курсувати за маршрутом Ботанічний сад - Військовий госпіталь, також організують роботу автобусного маршруту №14к: Залізничний вокзал - вул. Тарасівська - з правом проїзду за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в тролейбусі.

Аби забезпечити перевезення вболівальників футбольного матчу, який відбудеться на стадіоні НСК "Олімпійський" 6 травня між командами "Шахтар" (Донецьк) і "Металург" (Донецьк), змінять режим роботи метрополітену.

6 травня з 17:30 до 19:30 і на годину після закінчення матчу станції "Олімпійська" і "Палац спорту" будуть закриті для пасажирів на вхід і вихід. О зазначеній порі станція "Палац спорту" працюватиме для пересідання з лінії на лінію, а станцію "Олімпійська" поїзди проминатимуть без зупинки.

Окрім цього, перед початком футбольного матчу та після його закінчення, в разі необхідності, можливе обмеження входу пасажирів на станцію "Площа Лева Толстого".

Також для перевезення вболівальників передбачено додаткові поїзди, які можуть випустити на лінії метрополітену.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram