ГоловнаСуспільствоПодії

На Сумщині двоє підлітків загинули через обвал на будівництві

Місце трагедії не могли добудувати 20 років

На Сумщині двоє підлітків загинули через обвал на будівництві
Фото: sug.kiev.ua

У місті Шостці Сумської області в недоспорудженому 9-поверховому будинку обвалилася залізобетонної плита, унаслідок чого загинули два 16-річних підлітки.

Як повідомили в секторі громадських зв'язків УМВС України в Сумській області, трагедія сталася 30 квітня.

Зокрема, близько 23:00 невідома жінка телефоном повідомила правоохоронців, що в недозведеному будинку впала балконна плита разом із підлітками.

На місце трагедії відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці під час розслідування обставин нещасного випадку з'ясували, що загиблі дівчина і хлопець зустрічалися півроку, обоє вчилися в одинадцятому класі середньої школи.

Того дня закохані вирішили провести вечір на даху недобудови. Коли вони були вже на останньому поверсі будівлі, то їхні однолітки, які залишилися внизу, почули звуки падіння важкого предмета. Підлітки кинулися подивитися, що сталося, і знайшли своїх друзів, які впали з висоти 9 поверху.

Дівчина померла відразу на місці від численних травм, а хлопець - через добу в реанімації від травм.

"Сьогодні за фактом смерті неповнолітніх правоохоронці проводять перевірку, адже місце, де сталася трагедія, вже 20 років вважається

"замороженим" будівництвом. Колись ця будівля належала одному з міських підприємств, але з часом підприємство так і не змогло знайти гроші на її добудову.

Також правоохоронцям слід з'ясувати: чому не було вжито всіх відповідних заходів із недопущення сторонніх осіб на територію будівництва", - повідомили в міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram