ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області бритоголовий побив американських волонтерів

Американцям дісталося за перемогу в баскетбольному матчі.

У Донецькій області бритоголовий побив американських волонтерів
Фото: obozrevatel.com

Трьох громадян США, волонтерів Корпусу миру, побили в Костянтинівці (Донецька область).

Про це повідомляє місцевий сайт donbass.ua.

Напередодні інциденту команда з восьми волонтерів-американців перемогла збірну міста в баскетбол. Святкувати перемогу американці вирушили до місцевого диско-бару "Тризонія".

"Цієї миті до столу підійшов якийсь бритоголовий хлопець і почав жебракувати, - повідомив свідок події Володимир Березін. - Мовляв, дайте 50 гривень, америкоси, ви ж багаті. Ті сміючись відмахувалися і незабаром перестали звертати увагу на настирливого молодика".

Хлопець ударив одного з волонтерів у ніс, американець упав весь у крові. Інший знепритомнів від удару ногою в обличчя, третій теж отримав травми. Друзі постраждалих викликали "швидку" і доправили їх у травмпункт міськлікарні №5.

"Близько 21.00 в суботу наша чергова бригада обслужила трьох потерпілих, - підтвердив головний лікар травматології Ігор Бобров. - Травми безпечні для життя, гостям було надано адекватну медичну допомогу. І госпіталізація їм не знадобилася".

За інцидент уже взялися правоохоронці, зокрема Служба безпеки України. Як повідомили в ГУМВС України в Донецькій області, слідчих дій з іноземними громадянами не проводили до прибуття представників посольства.

Зараз потерпілі разом зі співробітником посольства США перебувають у міліції, де з ними проводять процесуальні заходи. Співробітники міліції також вилучили записи камер відеоспостереження з нічного клубу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram