ГоловнаСуспільствоЖиття

Черкаським акторам подарували квартири

Місцевий театр святкує ювілей.

Черкаським акторам подарували квартири
Фото: www.zotouakinita.gr

З нагоди 80-річчя Черкаського українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка його акторам подарували 2 квартири.

Ключі від помешкань вручав голова Черкаської облдержадміністрації

Сергій Тулуб.

Як повідомили в прес-службі Черкаської облдержадміністрації, губернатор області вручив ключі від квартир заслуженій артистці України Наталії Вігран і молодому акторові Сергію Боброву. Окрім того, з нагоди ювілею театр отримав сучасну оргтехніку, а найкращі працівники - почесні грамоти облдержадміністрації та годинники від голови ОДА.

Відповідно до індексу, що враховує ціни на житло з прив\'язкою до середньої заробітної плати, Київ, наприклад, підступає до таких мегаполісів, як Нью-Йорк і Лондон і переганяє Москву.

— ООН

Привітати акторів Черкаського театру ім. Тараса Шевченка приїхали колеги з Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка (м. Київ), Луганського обласного академічного музично-драматичного театру, Київського обласного академічного театру ім. Панаса Саксаганського (м. Біла Церква), Національної спілки театральних діячів України, Черкаської обласної філармонії, Волинського обласного музично-драматичного театру (Луцьк), а також колективи обласних театрів з Полтави, Чернігова, Луцька, Дніпропетровська та Житомира.

Довідка. За 80 років роботи театр поставив майже 500 нових спектаклів, понад 20 тисяч вистав, за рік на його сцені грають майже 250 постановок. Спектаклі черкаського театру змогли побачити глядачі Франції, Румунії, Молдови, Фінляндії, а також театрали багатьох міст України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram