ГоловнаСуспільствоЖиття

Попов підтримав незаможних

Допомогу приурочили до Великодня

Попов підтримав незаможних
Фото: Макс Левин

Голова КМДА Олександр Попов подякував підлеглим за злагоджену роботу, яку продемонстрували профільні управління міськадміністрації у питанні виплат матеріальної допомоги малозабезпеченим киянам до Великодня, і закликав спрацювати аналогічно наступного місяця, адже місто планує здійснити виплату допомоги двічі - до Дня Перемоги та до Дня Києва.

Про це голова КМДА повідомив під час апаратної наради із заступниками та головами районів.

"Хочу від імені киян, а також від свого імені подякувати за злагоджену роботу управлінню праці та соціального захисту, іншим управлінням, які було заучено для виплат допомоги. Особливо важливо, що ми змогли допомогти людям, які потребують підтримки міста, саме в переддень свята Світлого Христового Воскресіння. Відзначали ми його з легкою душею", - сказав Олександр Попов.

"Прошу так само злагоджено працювати у травні, який буде складнішим, оскільки місто планує надати допомогу двічі. Ми надамо допомогу до Дня Пепемоги. Відповідне розпорядження я вже підписав. Також готуємо розпорядження про надання допомоги наприкінці травня - до Дня Києва", - зазначив О. Попов.

Нагадаємо, що в квітні київська міська влада більш ніж удвічі розширила базу соціальної допомоги малозабезпеченим жителям столиці. Згідно з розпорядженням голови КМДА Олександра Попова, до Великодня допомогу отримали 370 000 киян. Базу соціальної допомоги було збільшено переважно за рахунок більшого охоплення пенсіонерів. Так, соціальну допомогу отримали працюючі пенсіонери, чий дохід не перевищує 900 гривень. Також було підвищено планку доходів деяких категорій киян, яким допомагає місто. Зокрема, в квітні допомогу отримали окремі категорії непрацюючих киян, чиї доходи не перевищують 1200 гривень.

Керівник міста при цьому наголосив, що своїм завданням міська влада бачить максимально можливу підтримку соціально незахищених - інвалідів, багатодітних сімей, пенсіонерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram