ГоловнаПолітика

Домбровська про "робочу бабу": це неприпустимо, але вибачення Корнієнка прийняті

Політик вважає інцидент вичерпаним.

Домбровська про "робочу бабу": це неприпустимо, але вибачення Корнієнка прийняті
Фото: vafk.com.ua

Миколаївський політик і одна з можливих кандидатів на виборах у мери Миколаєва Тетяна Домбровська вважає неприпустимими висловлювання голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка на її адресу, але приймає його вибачення і готова працювати далі. Про це вона заявила в коментарі LB.ua.

"Я вважаю, що це неприпустимо, щоб чоловік говорив, у принципі, в такій формі про жінку. Безумовно, та оцінка роботи, яку вчора дав Олександр під час пресконференції, це висока оцінка. Єдине, її в такій грубій чоловічій формі бути не повинно. Вчора після конференції він вибачився, також сьогодні були повторні вибачення, вже публічно. Тому я вважаю, що інцидент вичерпано, продовжуємо працювати далі", - зазначила Домбровська.

Вибачення Корнієнка, за її словами, вона приймає.

"Так (приймаю - ред.). Так. Але я хочу наголосити: це неприпустимо, щоб чоловік в принципі говорив про жінку в такій формі", - зазначила політик.

Також вона має намір продовжувати співпрацю зі "Слугою народу" і готова балотуватися в мери Миколаєва від провладної партії, якщо партія так вирішить.

"Я сьогодні є одним з розглянутих кандидатів, тому, думаю, як визначиться партія, тоді і буде повний результат. Я готова працювати далі. Інцидент вичерпано. Вибачення прийняті", - резюмувала Тетяна Домбровська.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко у розмові з головою фракції Давидом Арахамією у Миколаєві перед початком пресконференції, думаючи, що мікрофони вимкнені, назвав Тетяну Домбровську "робочою бабою", а їхню колегу за фракцією Ірину Хабібу "взагалі красунею", а також порівняв її з"корабельною сосною". Ірина Аллахвердієва назвала запис розмови "фейком і монтажем". Пізніше Корнієнко попросив вибачення в обох жінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram