ГоловнаПолітика

У Києві знову перекрили міст Метро через повідомлення про мінування

Зупинено рух метрополітену і автомобілів.

Фото: facebook/Евгений Терехов

У Києві вдруге за рік перекрили міст Метро в Києві через повідомлення про мінування, що надійшло в поліцію о 13:41.

У зв'язку з цим рух на червоній лінії Київського метрополітену довелося обмежити, повідомила пресслужба метро. Потяги від станції "Академмістечко" розвертаються на станції "Арсенальна", а від "Лісової" - на станції "Дарниця".

За інформацією "Вартових Еспресо", повідомлення про замінування мосту надійшло від невідомого, який заявив, що перебуває на мосту Метро і може підірвати його будь-якої миті.

"Відомо, що особа зателефонувала на 102, з нецензурним матом, до речі, заявила, що має вибухівку і хоче підірвати міст Метро. На місці працює керівник поліції в місті Києві Андрій Крищенко, я з ним був на зв'язку 10 хвилин тому. Він особисто веде переговори з особою, яка заявляє про можливе скоєння терористичного акту. Сподіваємося, що всі будуть живі і здорові", - розповів журналістам біля Верховної Ради заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Фото: facebook/Поліція Києва

Фото: facebook/Поліція Києва

Фото: facebook/Поліція Києва

На місце виїхали поліцейські, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки, рятувальники ДСНС і медики.

Нагадаємо, 18 вересня 2019 року міст Метро на кілька годин перекривали через чоловіка, який зупинив свій автомобіль на проїжджій частині і погрожував підірвати його. Після тривалих переговорів чоловік здався, у нього при собі не було вибухівки.

"Мінером" виявився звільнений військовослужбовець Олексій Белько, у нього були проблеми з психікою.

Міст Метро - перший метроміст через Дніпро в Києві. Разом з Русанівським мостом з'єднує правобережну частину Києва з Русанівкою, Лівобережним масивом, Воскресенкою, Лісовим масивом, зоною відпочинку "Гідропарк". На правому березі Дніпра міст завершує станція "Дніпро" Київського метрополітену.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram