ГоловнаПолітика

Рада скасувала засідання 21 і 22 травня через коронавірус у депутата Мейдича

У ці дні парламентарії працюватимуть у комітетах, комісіях, фракціях і групах.

Рада скасувала засідання 21 і 22 травня через коронавірус у депутата Мейдича
Фото: Цензор

Верховна Рада передбачила роботу в комітетах, комісіях і фракціях замість пленарних засідань у четвер і п'ятницю, 21 і 22 травня, через виявлений у депутата Олега Мейдича (фракція ВО "Батьківщина") коронавірус.

За прийняття відповідного проєкту постанови №3511 проголосували 311 депутатів при мінімально необхідних 226, передають "Українськi Новини".

Так депутати внесли зміни до календарного плану проведення третьої сесії Ради. Відзначається, що 21 і 22 травня вони працюватимуть у комітетах, комісіях, депутатських фракціях і групах.

Раніше комітет з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту також рекомендував Раді скасувати пленарні засідання.

Нагадаємо, сьогодні фракція політичної партії "Батьківщини" в повному складі пішла на самоізоляцію через коронавірус в одного з її депутатів - Мейдича.

На вихідних спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що всі депутати Верховної Ради, які заразилися коронавірусом, уже вилікувалися. На той момент в українському парламенті не було жодного хворого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram