ГоловнаПолітика

Разумков назвав внесення 16 тис. поправок до "антиколомойського" законопроєкту спробою затягнути його розгляд

Найбільше поправок подав виключений із "СН" Антон Поляков, по більш ніж 1 тис. поправок - ще 5 нардепів від "Слуги".

Разумков назвав внесення 16 тис. поправок до "антиколомойського" законопроєкту спробою затягнути його розгляд
Фото: Макс Левин

Спікер Ради Дмитро Разумков вважає подачу депутатами понад 16 тис. поправок до законопроєкту №2571-д про заборону повернення неплатоспроможних банків колишнім власникам спробою затягнути його розгляд.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я вважаю, що така кількість поправок не спрямована на те, щоб зробити закон кращим, вона спрямована більше на те, щоб затягнути цей процес. На жаль, я змушений про це говорити і це констатувати", - сказав він.

За словами Разумкова, ще зарано говорити про те, як цей законопроєкт буде розглядатися в залі парламенту, оскільки профільний комітет з питань фінансів, податкової та митної політики повинен звести таку кількість поправок в єдину таблицю.

Як повідомлялося, до "антиколомойського" законопроєкту про банки внесли понад 16 тис. поправок. Найбільшу кількість подав депутат Ради Антон Поляков (позафракційний) - 6 тис., 1,9 тис. поправок вніс депутат Верховної Ради від групи "За майбутнє" Віктор Бондар.

Понад 1 тис. поправок подали депутати від фракції "Слуга народу": близько 1,8 тис. поправок вніс Дмитро Чорний, близько 1,7 тис. - Ольга Василевська-Смаглюк, 1,6 тис. - Олег Дунда, 1,5 тис. - Сергій Демченко, 1,2 тис. - Олександр Дубінський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram