ГоловнаПолітика

Сівохо: РНБО перетворилася на фікцію

Колишній радник заявив, що Данілов "сховав голову в пісок".

Сівохо: РНБО перетворилася на фікцію
Фото: Макс Требухов

Шоумен Сергій Сівохо заявив, що не засмутився через звільнення з посади радника секретаря Ради національної безпеки й оборони України і має намір продовжувати роботу над розвитком "платформи примирення і єдності".

Про це йдеться в його фейсбуці.

"Ми з Максимом Ткаченком сильно не засмутилися через втрачені кірочки, але ми переживаємо про загублений Донбасі. Тому ми будемо продовжувати допомагати президенту в його прагненні до миру! Я радий, що тепер зможу зосередитися на Національній платформі примирення і єдності. Нас уже чимало", - написав він.

Сівохо також заявив, що РНБО вже не той, що раніше.

"На темі миру добре заходити в кабінети, а потім продавати країну і ховати голову в пісок під тиском активної меншини. РНБО з грізного і важливого органу перетворився на фікцію", - йдеться в його заяві.

Нагадаємо, 12 березня Сергій Сівохо презентував у Києві "Платформу єдності і примирення". За його задумом, це буде центр, який об'єднає державні та громадські ініціативи, пов'язані з припиненням війни на Донбасі.

Під час заходу виникла бійка, під час якої Сівоха штовхнули на підлогу.

Після презентації група депутатів Верховної Ради від "Слуги народу" попросила секретаря РНБО Олексія Данілова звільнити Сівоха за діяльність, що завдає шкоди національним інтересам України та її безпеці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram