ГоловнаПолітика

Рада завтра розгляне кадрові перестановки в Кабміні - "Слуга народу"

За словами Корнієнка, міністри написали заяву про відставку

Рада завтра розгляне кадрові перестановки в Кабміні - "Слуга народу"
Александр Корниенко
Фото: Макс Левин

Верховна Рада розгляне призначення нових кандидатів у міністри охорони здоров'я, енергетики і фінансів.

Про це заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко після консультацій з головами фракцій.

"Є кадрові питання. Три міністри. Ми працюємо в режимі 24/7, і не всі з цими вимогами впораються. Вони за власним бажанням написали (заяву про відставку, - ред.). У нас рабство скасували. Якщо люди бачать, що більше не можуть допомагати команді в тому темпі, у якому команда працює, або в них інші погляди на речі чи життя, то в них є право написати заяву, а в нас - розглянути", - сказав Корнієнко.

Заступник голови фракції СН повідомив, що на позачерговому засіданні також розглянуть законопроєкти про боротьбу з коронавірусом.

"Є порядок денний на першу позачергову сесію - він стосується питань боротьби з коронавірусом і невеликих змін у роботі Верховної Ради, щоб комітети могли працювати у відеорежимі", - розповів Олександр Корнієнко.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що голосування пройде в сесійній залі Верховної Ради.

"Це, можливо, буде єдиний випадок, коли ми все узгодили заздалегідь, ми просто заходимо до Верховної Ради, ставимо на голосування, голосуємо і виходимо для того, щоб мінімізувати ризики перебування в цьому залі", - додав Арахамія.

Зазначимо, сьогодні прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні фракції "Слуга народу" представив депутатам трьох кандидатів у міністри: Максима Степанова - на посаду міністра охорони здоров'я, Ольгу Буславець - на главу міністерства енергетики та Сергея Марченка - на посаду міністра фінансів. На засіданні фракції не вдалося домовиться про підтримку всіх трьох кандидатів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram