ГоловнаПолітика

Позачергове засідання Ради відкладається до понеділка - Зеленський

Президент прийшов на засідання фракції "Слуга народу"

Позачергове засідання Ради відкладається до понеділка - Зеленський
Фото: Макс Требухов

Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції "Слуга народу" попросив депутатів зібратися на позачергове засідання в понеділок.

Про це президент розповів журналістам.

"Ми плануємо, щоб позачергове засідання пройшло в понеділок, тому що пріоритетні речі - це підготовка ще кількох законопроєктів щодо протидії та боротьби з короновірусною хворобою і зміни через це в бюджет. Але треба дуже ретельно і детально пропрацювати, щоб нікого не образити, щоб не зупинити економіку через якісь інші скорочення", - розповів президент.

Зеленський розповів, що Україна розраховує отримати від МВФ і ЄБРР 10 млрд доларів США кредиту, а також допомогу від Азербайджану та Канади. Президент нагадав, що МВФ вимагає ухвалення законопроєкту про ринок землі і "антиколомойського закону".

"Я налаштований на те, щоб Рада зібралася в понеділок, і все з цього блоку питань, що ми можемо, пройшли. Ніхто не хоче дефолту в країні. Я впевнений, що депутати мене почують", - сказав Зеленський.

Відзначимо, сьогодні фракція "Слуга народу" зібралася на засідання, щоб обговорити законопроєкти, які планують винести на позачергове засідання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram