ГоловнаПолітика

Тимчасовою в.о. міністра освіти і науки стала Любомира Мандзій

Попередній т.в.о. був призначений 10 березня.

Тимчасовою в.о. міністра освіти і науки стала Любомира Мандзій
Любомира Мандзій
Фото: galinfo.com.ua

Кабмін поклав тимчасове виконання обов'язків міністра освіти і науки на Любомиру Мандзій. Про це повідомили в пресслужбі міністерства.

"Це дуже велика відповідальність. Через пандемію коронавірусу і всеукраїнський карантин перед міністерством стоїть багато термінових викликів і проблем. І найважливіше - у нас немає часу на повільні рішення: нам потрібно реагувати тут і зараз, вирішити питання закінчення навчального року, проведення вступної кампанії і багато іншого", - зазначила Мандзій.

Любомира Мандзій з 2001 по 2016 рік працювала на кафедрі політології філософського факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. З 2016 по 2019 очолювала департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. У липні 2019 перемогла в конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області.

З вересня 2019 Мандзій була призначена на посаду заступника 11-го міністра освіти і науки Анни Новосад.

Нагадаємо, верховна Рада звільнила прем'єр-міністра Олексія Гончарука і його уряд. Фракція "Слуга народу" бачила на посаді міністра освіти колегу, докторку наук і професорку Юлію Гришину.

10 березня тимчасовим виконувачем обов'язків міністра освіти і науки став Юрій Полюхович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram