ГоловнаПолітика

"Слуга народу" перед позачерговим засіданням проведе ще одне засідання фракції

Багато депутатів не готові підтримати запропонований склад нового Кабміну.

"Слуга народу" перед позачерговим засіданням проведе ще одне засідання фракції
Фото: Макс Требухов

Фракція політичної партії "Слуга народу" у Верховній Раді перед позачерговим засіданням ще раз збереться для обговорення порядку денного.

Про це LB.ua повідомили джерела у фракції.

На нараді, як очікується, буде президент Володимир Зеленський.

"Перед засіданням Ради, де будемо голосувати за новий Кабмін, проведемо нараду фракції. Будуть шукати голоси, тому що на цей момент багато депутатів не готові підтримати запропонований склад нового Кабміну. Тим паче, не хочуть голосувати пакетом, як нам пропонують", - заявив співрозмовник.

За словами депутата, також "буде обговорюватися питання про відставку Рябошапки і Ситника". Наразі остаточного рішення про відставку генпрокурора і звільнення директора НАБУ не прийнято.

Увечері 3 березня депутати від "Слуги народу" вже збиралися для обговорення нового складу Кабінету Міністрів, на засідання приїжджав Зеленський.

Нагадаємо, в середу о 16:00 відбудеться позачергове засідання Верховної Ради для прийняття термінових законопроєктів і розгляду кадрових питань.

Парламент розгляне проєкт закону про згоду з рішенням президента з приводу допуску підрозділів і збройних сил інших держав на територію України для участі 2020 року в багатонаціональних навчаннях. По-друге, депутати розглянуть розподіл посад начальника Генерального штабу ЗСУ та головнокомандувача, питання ратифікації рамкової угоди з Францією.

Також буде розглянуто питання про Кабінет Міністрів і про діяльність Міністерства внутрішніх справ, СБУ, НАБУ і Офісу генпрокурора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram