ГоловнаПолітика

Милованов вважає роботу уряду суперуспішною і суперефективною

"Усе робиться так, як потрібно".

Милованов вважає роботу уряду суперуспішною і суперефективною
Фото: Макс Требухов

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов вважає діяльність уряду Олексія Гончарука суперуспішною і суперефективною. Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, передає УНІАН.

"Я вважаю, що її потрібно назвати суперуспішною, суперефективною. Наприклад, в моєму конкретному міністерстві я вам скажу певні речі, які ми робимо. Можна говорити про ринок землі, можна говорити про ринок праці, про приватизацію, про концесії. Це все досить контраверсійні в медійному полі питання, але насправді нічого там немає неправильного, навпаки, все робиться так, як потрібно", - сказав Милованов.

Міністр також прокоментував результати опитувань, за якими 70% українців не довіряють уряду.

"Я думаю, час покаже, і ми повинні комунікувати не словами, а діями, результат наших дій може зайняти деякий час. Але головне, ми хочемо, щоб у людей було краще життя, і для цього багато робимо", - зазначив Милованов.

Раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час звіту перед депутатами Верховної Ради заявив, що економіка в Україні зростає швидше, ніж в Європі і відзначив поліпшення макроекономічної ситуації.

Нагадаємо, що в четвертому кварталі 2019 року економіка України зросла лише на 1,5%, що стало найнижчим квартальним зростанням з початку 2016 року.

Остаточних даних за рік ще немає. Але за оцінками НБУ і Мінекономіки, ВВП виріс на 3,3%. Приблизно таке ж зростання було зафіксовано і в 2018 році.

Економіка Євросоюзу зростає повільніше, але багато європейських країн (в тому числі сусіди України) окремо демонструють набагато більші темпи, ніж Україна. Наприклад, економіка Польщі у 2018 році зросла на 5,1%, в 2019 році - на 4,0%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram