ГоловнаПолітика

У Полтавській області призначили нового начальника поліції

На посаду перевели головного слідчого з Миколаєва.

У Полтавській області призначили нового начальника поліції
Фото: pl.npu.gov.ua

У Полтаві в п'ятницю, 14 лютого, представили нового начальника обласного управління поліції. Цю посаду обійняв Іван Вигівський, який раніше був начальником слідчого управління та заступником начальника поліції в Миколаївській області.

Про це повідомила пресслужба поліції.

Колективу поліції Вигівського представив начальник Національної поліції Ігор Клименко та глава Полтавської обладміністрації Олег Синєгубов. Губернатор побажав новому начальнику поліції "мінімальної толерантності до корупції" і пригрозив "злочинцям з посадами", що вони "підуть, але не на Мальдіви, а в тюрму".

Згідно з торішньою декларацією Вигівського, він прописаний в Очакові Миколаївської області, живе в селищі Весняному Миколаївського району.

Він працював в органах внутрішніх справ з 1999 року. У свій час був главою Центрального відділу міліції Миколаєва, пізніше очолював міськвідділ поліції в Очакові, а в 2016 році отримав посаду в керівництві миколаївського облуправління поліції.

Попередній начальник поліції Полтавської області Андрій Замахіна до сьогоднішнього дня був у відпустці. Він був на цій посаді з вересня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram