ГоловнаПолітика

З сайту Мюнхенської конференції видалили план "завершення війни на Донбасі"

Посилання більше неактивне. 

З сайту Мюнхенської конференції видалили план "завершення війни на Донбасі"
Фото: EPA/UPG

З сайту Мюнхенської конференції з безпеки видалили повідомлення про узгодження 12 кроків для посилення безпеки на території України, а також в євроатлантичному регіоні.

За посиланням, яке раніше вело на план врегулювання конфлікту на Донбасі, зараз розміщено наступне повідомлення:

"Ми шкодуємо, що не можемо відобразити запитану вами сторінку. Можливо, цей контент був переміщений або ви виявили несправне посилання. Будь ласка, відвідайте нашу домашню сторінку або скористайтеся пошуком, щоб знайти контент, який ви шукали".

Крім цього, з сайту конференції прибрали повідомлення, в якому говорилося про разроку цього документа при співавторстві і підтримці Мюнхенської конференції з безпеки, пише "Українська правда"

Нагадаємо, що крім відновлення роботи СЦКК і допуску Червоного Хреста на окуповану частину Донбасу, також пропонується створити конференцію з відновлення Донбасу за участю Росії, запустити механізм, що дозволяє пом'якшувати санкції, створити для відновлення Донбасу ЗВТ за участю капіталу ЄС і РФ, а також провести національний діалог в Україні щодо взаємодії зі своїми сусідами (в тому числі і з Росією) щодо питань історії, національної пам'яті, мови, прав меншин і т.ін.

Детальніше про це читайте в матеріалі LB.ua "12 ножів у спину революції". Що в Мюнхені пропонують Україні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram