ГоловнаПолітика

Правоохоронці затримали обвинуваченого у справі Гандзюк Павловського

Крім нього, про підозру повідомили ще вісьмох осіб.

Правоохоронці затримали обвинуваченого у справі Гандзюк Павловського
Игорь Павловский
Фото: facebook.com/igor.pavlik.5682

Правоохоронці затримали колишнього помічника ексдепутата Верховної Ради Миколи Паламарчука("Блок Петра Порошенка") Ігоря Павловського, підозрюваного в причетності до вбивства виконувачки обов'язків керуючого справами мерії Херсона, антикорупційної активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляють на сайті Офісу генпрокурора.

Відзначають, що Павловського повідомили про нову підозру як керівника злочинної організації. Крім нього, про підозру також повідомили ще вісьмох осіб.

Правоохоронці провели близько 30 обшуків у справах про напад на громадян, під час яких було вилучено вогнепальну зброю та інші речі. На цей момент тривають слідчі та процесуальні дії.

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні активістку Катерину Гандзюк облили концентрованою сірчаною кислотою. 4 листопада 2018 року Гандзюк померла в лікарні. Цього ж дня поліція перекваліфікувала кримінальне провадження щодо нападу на активістку на статтю "Завершене вбивство".

За звинуваченням у нападі на Гандзюк засуджено Сергія Торбіна, Віктора Горбунова, Володимира Васяновича, В'ячеслава Вишневського та Микиту Грабчука. Окремо судять Ігоря Павловського, якого слідство вважає посередником між замовниками та виконавцями вбивства.

Підозрюваними в замовленні та організації нападу є Владислав Мангер і Олексій Левін. Провадження стосовно них призупинено в зв'язку з оголошенням Левіна в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram