ГоловнаПолітика

Комітет зовнішньої політики в закритому режимі розгляне "питання Ірану"

Засідання буде закритим, щоб уникнути політизації питання.

Комітет зовнішньої політики в закритому режимі розгляне "питання Ірану"
Богдан Яременко
Фото: facebook/УКРОП Українське об'єднання патріотів

Комітет ВР з питань зовнішньої політики і міжпарламентської співпраці на засіданні в понеділок у закритому режимі розгляне "питання Ірану". Про це LB.ua повідомили в пресслужбі голови Комітету, народного депутата фракції "Слуга народу" Богдана Яременка. 

"Розгляд питань щодо Ірану і катастрофи буде закритим (прим.: на засіданні Комітету в понеділок, 13 січня, о 14:00). Це потрібно для уникнення політизації питання", - відзначили в пресслужбі з посиланням на заяву самого Яременка.

"Мета (прим.: засідання Комітету) - це парламентський контроль за діями органів виконавчої влади, щоб переконатися в тому, що виконавча влада має в своєму розпорядженні й ефективно використовує всі необхідні ресурси, а також дотримуються всі права й інтереси громадян України".

Що стосується причин закритого формату засідання, то "є регламентні причини. Цей тиждень (прим.: з 13 січня) не є комітетським. Що стосується змісту, то ситуація активно розвивається, тому краще дати можливість запрошеним (прим.: учасникам засідання) зібрати і передати комітету максимум інформації".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram