ГоловнаПолітика

Нардеп Богданець потрапив до лікарні після бійки зі "свободівцями"

"Слуга народу" вимагає реакції правоохоронних органів.

Нардеп Богданець потрапив до лікарні після бійки зі "свободівцями"
Фото: facebook.com/andriy.bogdanets

"Слуга народу" зажадала реакції правоохоронних органів на побиття депутата Верховної Ради Андрія Богданця.

Про це йдеться в заяві фракції у зв'язку з бійкою, яка сталася в парламенті 11 грудня за участю екснардепів Едуарда Леонова і Ігоря Мірошниченка.

За твердженням спікерки "Слуги народу" Євгенії Кравчук, Богданця відправили в лікарню з підозрою на струс мозку.

"Сьогодні під час засідання комітету Верховної Ради України з питань агрополітики стався зухвалий напад групи осіб на народного депутата України, члена фракції «Слуга народу», ветерана АТО Андрія Богданця. Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою належно відреагувати на цей інцидент - відповідно до чинного законодавства", - сказано в заяві.

Президентська фракція також назвала показовою "кооперацію" представників проросійських партій і націоналістів, спрямовану на зрив роботи комітету. Вона вважає, що роботу аграрного комітету доцільно перенести в інше, більш захищене місце.

Нагадаємо, що в листопаді за напад на народного депутата Андрія Геруса було відкрито кримінальне провадження щодо екснардепа Олега Ляшка.

До цього було відкрито справу за фактом загрозливих висловів депутатки Верховної Ради Софії Федини з "Європейської Солідарності" і волонтерки Марусі Звіробій на адресу президента Володимира Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram