ГоловнаПолітика

Арахамія закликав Іванісова скласти мандат депутата

Нардеп відбував покарання за зґвалтування.

Арахамія закликав Іванісова скласти мандат депутата
Фото: Макс Левин

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що нардеп Роман Іванісов, який відбував покарання за зґвалтування, повинен скласти мандат.

Про це Арахамія розповів в ефірі програми "Право на владу" каналу "1+1".

"Ми повинні в парламенті тиснути на Іванісова, щоб він здав мандат. Це моя думка, і це позиція нашої фракції", - сказав Арахамія.

Народна депутатка Ірина Верещук додала, що їй соромно за те, що відбувається у фракції "СН", і попросила за це вибачення.

"Ми працюємо над своїми помилками. Вибачте, будь ласка, це негідно", - зазначила Верещук.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що нардепа фракції "Слуга народу" Романа Іванісова затримали 1995 року і він відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування.

У відповідь на це Іванісов на фейсбуці опублікував сканкопію довідки про відсутність судимості. Він стверджує, що інформація про судимості - вкид "рівненських авторитетів", пов'язаних із нелегальним видобутком бурштину.

Наявність судимості підтверджували і в правоохоронних органах журналістам агентства "Українські новини". Також факт зґвалтування підтвердила жертва нардепа Іванісова.

Раніше лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Іванісов виходить із фракції. Але він зможе повернутися, якщо доведе, що не мав судимості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram