ГоловнаПолітика

Трамп заявив, що не знає головних свідків у справі про його імпічмент

"Я дивився слухання з Віндманом, але нехай люди самі зроблять висновки".

Трамп заявив, що не знає головних свідків у справі про його імпічмент
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп заявив, що не знає Александра Віндмана, Вільяма Тейлора і Джорджа Кента, які давали свідчення в рамках розслідування Конгресу про його імпічмент.

Про це він сказав журналістам у вівторок.

"Я не знаю Віндмана. Але навіть він сказав, що стенограма моєї розмови з Зеленським була точна. І ті, хто відкриє і прочитає цю стенограму (у мене було дві розмови і президент України визнав, що тиску не було) навіть не зрозуміють, що не так з цією країною. Я дивився слухання з Віндманом, але нехай люди самі зроблять висновки щодо цієї людини. Я його не знаю. Я ніколи з ним не зустрічався і не бачився", - заявив президент США.

"Я нікого не знаю з цих людей. Там були якісь посли. Але я їх не знаю. Кент - хлопець з красивим метеликом - може, я і собі колись такий куплю, - але я не знаю, хто такий Кент. І хто такий Тейлор. Все, що вони говорять, що вони чули про розмову від іншого, хто також чув про розмову, яку вів президент. Все, що відбувається, - це ганьба", - сказав Трамп.

Нагадаємо, що Віндман під час закритих слуханнь розповів про важливі пропуски в розшифровці розмови Трампа і Зеленського.

Тейлор говорив, що надання допомоги Україні Трамп пов'язував з обіцянкою Києва розслідувати справу щодо Байдена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram