ГоловнаПолітика

Герасимов: справа Порошенка має відвернути від катастрофічних провалів влади

В том числе, от коррупционных скандалов.

Герасимов: справа Порошенка має відвернути від катастрофічних провалів влади
Фото: president.gov.ua

Передача Державним бюро розслідувань проєкту підозри експрезиденту Петрові Порошенку в Генеральну прокуратуру пов'язана з рішення Верховної Ради відправити у відставку голову ДБР Романа Трубу. Таку думку висловив народний депутат від "Європейської Солідарності" Артур Герасимов.

"У п'ятницю в парламенті була проголосована фактично відставка пана Труби з посади керівника ДБР. І ці конвульсії, на мою думку, слід розглядати як спробу благання до нової влади залишити керівника ДБР на своїй посаді. Виникає питання: навіщо це потрібно за місяць до того, як недоторканність буде знята за законом, який ініціював і вніс до парламенту саме Петро Порошенко?

Відповідь очевидна: тому що потрібне шоу, щоб відвернути увагу від катастрофічних провалів майже в усіх напрямках діяльності нової влади. Щоб відвернути увагу від бюджету розчарування і невиконаних обіцянок. Щоб відвернути увагу від капітуляції, яка може, звичайно, відбутися під час зустрічі з Путіним. Щоб відвернути увагу від численних корупційних скандалів усередині «Слуги народу», - вважає Герасимов.

Нагадаємо, сам Порошенко вважає справу проти нього замовленням "великої команди Януковича".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram