ГоловнаПолітика

У Кремлі не виключили можливості зустрічі Зеленського і Путіна тет-а-тет, - ЗМІ

"Усе залежатиме від загального тла. За три тижні багато що може статися".

У Кремлі не виключили можливості зустрічі Зеленського і Путіна тет-а-тет, - ЗМІ
Владимир Зеленский
Фото: president.gov.ua

У Кремлі не виключили ймовірності зустрічі Володимира Зеленського і Володимира Путіна віч-на-віч у форматі переговорів Нормандської четвірки в Парижі 9 грудня. Про це пише російське видання "Коммерсантъ" із посиланням на джерела.

"Усе залежатиме від загального тла. За три тижні багато що може статися. Але зверніть увагу, що Зеленський не допускає жорстких висловлювань на адресу Москви, намагається висловлюватися нейтрально", - сказав співрозмовник.

Він також зазначив, що повернення Кремлем трьох українських суден напередодні, а також обмін полоненими у вересні покращує тло для майбутніх переговорів четвірки в Парижі.

Інше джерело видання розповіло, що зустрічі віч-на-віч Москва не планує і не розглядає: «За підсумками саміту буде сухий документ. Він уже готовий». Проте джерело категорично не виключило ймовірність розмови тет-а-тет між російським і українським президентами.

Нагадаємо, 18 жовтня міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас відвідав Україну для підготовки майбутнього саміту в нормандському форматі. Крім того, президент Франції Еммануель Макрон і президент РФ Володимир Путін провели телефонну розмову й обговорили підготовку до нормандського формату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram