ГоловнаПолітика

Порошенко обговорив з Броком дії України в гібридній війні з Росією

А також висловили серйозну стурбованість у зв'язку з останніми проявами тиску на свободу слова та засоби масової інформації.

Порошенко обговорив з Броком дії України в гібридній війні з Росією

Лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент України Петро Порошенко зустрівся зі Спеціальним радником президента Європейської Комісії Елмаром Броком. Про це повідомляє пресслужба партії.

Сторони привітали вагому перемогу України над Росією в Міжнародному суді ООН щодо визнання юрисдикції суду в справі про порушення Росією конвенцій про боротьбу з фінансуванням тероризму та заборону всіх форм расової дискримінації. Це чергове свідчення, що РФ є агресором і несе відповідальність за скоєні злочини. Підтверджено, що санкції ЄС мають залишатися до повного виконання Росією Мінських домовленостей та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.

Також під час зустрічі Порошенко і Брок торкнулися питання протидії завершенню будівництва «Північного потоку-2» як загрози для енергетичної безпеки України та ЄС. А також висловили серйозну стурбованість у зв'язку з останніми проявами тиску на свободу слова та засоби масової інформації в Україні.

У «ЄС» також заявили про координацію шляхів зміцнення відносин партнерства між партією «Європейська Солідарність» і політичною сім'єю Європейської народної партії, зокрема напередодні Конгресу ЄНП у Загребі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram