ГоловнаПолітика

Заступника глави Харківської ОДА призначено радником секретаря РНБО

До нової роботи Вадим Данієлян приступив ще минулого тижня.

Заступника глави Харківської ОДА призначено радником секретаря РНБО

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Данієлян став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Призначено за переведенням радником секретаря РНБО. Основна (рід зайнятості) критична інфраструктура в Донецькій і Луганській області", - сказав Данієлян кореспонденту агентства.

Він також зазначив, що до нової роботи приступив ще минулого тижня.

"У середу (в Харківській ОДА) закінчив, в четвер - тут приступив", - сказав Данієлян.

Вадиму Данієляну 44 роки. У нього три вищі освіти (Луганський національний університет ім. Шевченка за спеціальністю "соціальна робота"; Східноукраїнський національний університет імені В. Даля, "правознавство" та Харківський національний автомобільно-дорожній університет, де він отримав ступінь магістра з будівництва).

З липня 2018 року був заступником голови Харківської обласної державної адміністрації. З січня 2017 року по липень 2018 року був заступником голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. До того працював першим заступником начальника і начальником Служби автомобільних доріг в Луганській області. Данієлян двічі обирався депутатом Луганської облради (V і VI скликань).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram