ГоловнаПолітика

Порошенко купив будинок сім'ї з Мар'їнки

Житло родини Повних зруйнував снаряд.

Порошенко купив будинок сім'ї з Мар'їнки
Фото: eurosolidarity.org

Експрезидент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко разом з однопартійцями вручили ключі від нового будинку сім'ї з Мар'їнки, житло якої було зруйновано під час обстрілу. Про це повідомляє пресслужба партії.

Будинок сім'ї Повних у Мар'їнці, розташований у «сірій зоні», зруйнував артилерійський снаряд в ніч з 13 на 14 червня. Відтоді люди залишалися без даху над головою.

"Сім'я Повних дивом залишилася жива. В червні Мар'їнку, де вони жили, обстрілювали бойовики. Артилерійський снаряд влучив у їх приватний будинок. Їм на допомогу відразу ж вирушили українські воїни, розібрали завали і доправили сім'ю в лікарню. Увесь цей час сім'я з маленькою донькою Варварою поневірялася і виживала лише завдяки допомозі волонтерів", - розповів Петро Порошенко.

«Ми дякуємо всім, хто нам допомагав і підтримував у важкі часи. Ми з перших днів фактично жили на передовій і нікуди не збиралися їхати. Наша наймолодша з 4 років росла на лінії фронту. Ми не хочемо залишати свою землю. І ми дуже вдячні за такий несподіваний подарунок», - сказала Тетяна Повна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram