ГоловнаПолітика

Порошенко: Історія з Рамзаном Кадировим довела, що «Квартал» вміє вибачатися, коли захоче

Оцінку дій хору, на його думку, дадуть глядачі.

Порошенко: Історія з Рамзаном Кадировим довела, що «Квартал» вміє вибачатися, коли захоче
Фото: eurosolidarity.org

Власники і менеджери "95 кварталу" та каналу "1+1" повинні були б попросити пробачення в артистів, причетних до слави Хору Верьовки, їх шанувальників і Валерії Гонтаревої. Таку думку висловив експрезидент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко.

"Історія з Рамзаном Кадировим довела, що «Квартал» вміє вибачатися, коли захоче. У ділків, які хотіли догодити власнику телеканалу, якому зобов'язані усім, крім хіба що свого народження, своїх ідеологічних цінностей немає. А над чужими вони знущаються вже не один рік.

Оцінку діям теперішнього керівництва хору дадуть глядачі. Можливо, кадрові висновки зробить Мінкульт. Але хор – це значно більше, ніж його менеджмент. Ніж та група, яка співала в шоу.

Хору Верьовки минає 77-й рік. За цей час він став одним із мистецьких символів України. Саме тому власники та менеджери «95-го Кварталу» та каналу «1+1» мали б вибачитися – перед кількома поколіннями артистів, причетних до слави колективу, перед мільйонами шанувальників їх творчості. І звичайно ж, перед головою Національного банку Валерією Гонтаревою", - вважає Петро Порошенко.

Нагадаємо, що 19 жовтня було оприлюднено запис останнього концерту "Кварталу", в якому Євген Кошовий з хором імені Верьовки заспівав пісню "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала" про згорілий будинок колишньої голови НБУ Валерія Гонтаревої. У "Кварталі" на критику відповіли, що можуть жартувати про що завгодно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram