ГоловнаПолітика

Скалецька прокоментувала відставку Раїмова

Голова МОЗ спростувала, що звільнила радника, який відповідав за комунікацію.

Скалецька прокоментувала відставку Раїмова
Фото: Lb.ua

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька прокоментувала відставку свого радника, політтехнолога Дмитра Раїмова.

Свою думку вона висловила в ефірі телеканалу НАШ.Максі-ТВ.

Глава МОЗ заявила, що відставка Раїмова - не звільнення, і спростувала, що це вона його звільнила.

"Думаю, всім дуже подобається, коли міністр когось звільняє - це відразу стає новиною дня. Насправді той етап, з якого ми почали йти - такий інтенсивний медійний старт - це була хороша підтримка з боку Дмитра. Тому я думаю, що свою функцію він виконав настільки, наскільки хотів. Я йому дуже вдячна", - зазначила міністр.

Раніше 17 жовтня Дмитро Раїмов у своєму фейсбуці повідомив, що покине свою посаду до кінця місяця. Він відповідав за комунікацію в команді міністра охорони здоров'я Зоряни Скалецької з 2 вересня.

13 жовтня повідомлялося, що у Скалецької в МОЗ з'явилися нові радники. За даними пресслужби міністерства, "заради продовження реформ і налагодження співпраці з міжнародними партнерами" Скалецька запросила стати радником Олексія Яременка (заступник керівника проекту USAID у напрямку підтримки реформи охорони здоров'я), Віктора Ляшка (колишній перший заступник гендиректора Центру громадського здоров'я), Матвія Хренова (консультант Національної служби здоров'я України), Серго Кітаішвілі (засновник громадської організації "Центр розвитку системи охорони здоров'я").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram